ИЗТЕКЛА: Огледи при покупка автмобил от автокъщи – промоционални условия ако транспортирате автомобила си за оглед в нашият автосервиз

Промоцията включва също консултация относно необходимото обслужване и поддръжка на конкретният автомобил, информация с конкретни цени за труд и резервни части, както и възможни алтернативи за статистически надеждни автомобили, според конкретните нужди на клиента.

За да се възползвате от промоцията, просто ни кажете, при записване на час.

 

Сервиз Автодиагнстика.нет е специализиран за огледи и консултации, преди покупка, на употребявани автомобили и диагностика и се намира в непосредствена близост до автокъщите в кв.Горубляне (локация тук), може да се възползвате от специални условия за огледи и максимално бърза реакция от наша страна, обикновено в рамките на деня.

Предлаганата услуга включва пълен оглед на автомобила, както правим на място, пълна компютърна диагностика с оригинално оборудване и последни софтуерни версии + преглед на подемник от механик, вкл.ходова част, спирачна система, проверка за удари др. Осигуряваме максимално бързо записване на час в рамките на до 3 часа след заявка, както и минимално време за престой в сервиза (до 45 минути, вкл.пробно шофиране и окончателна оценка)

При съмнение, за по-сериозно проблеми има възможност за тестване с блок-тестер (при съмнения за механични повреди по двигателя и наличие на отработили газове в охладителната система), проверка на стенд за геометрия, газ-анализатор и др.

ogledi na avtomobili sofia avtoserviz

След извършване на огледа, може да получите препоръка и оферта от нас за необходимото сервизиране на автомобила със среден и/или висок клас резервни части и консумативи на преференциални цени, вкл. до 28% за нови гуми.

При невъзможност за посещение при нас, може да направим оглед на място, повече инфо – тук

Ще се радваме да станете поредният ни доволен клиент и да дадете положителната си препоръка за нас на нашата Facebook страница

 

За повече информация и записване на час – 0878-555-158 или info@avtodiagnostika.net