Цени за огледи

Цените са осреднени (примерни) в зависимост от място на проверката, необходимото за конкретният автомобил време и др.,в лева без ДДС.

Да се приемат, като максимални цени за посочените услуги в рамките на гр.София

 

  • среща за предварителна консултация/имейл комуникация относно първоначално определяне на най-подходящи марки/модели автомобили, спрямо предпочитанията и бюджета за купуване и поддръжка – безплатна или до 30 лв. в зависимост от отделеното от нас време.
  • изпращане синтезирана информация на клиента, след подробен преглед от наша страна на обявите в София (България), спрямо съответните критерии  – до 50 лв, практиката сочи, че обикновено не се заплаща :)
  • Оглед/диагностика/пробно шофиране на автомобил малък и среден клас, с цена до ~10000 лв. – 70-80 лв. с включено посещение на място или проверка от механик ако е в автосервиза ни.
  • Оглед/диагностика/пробно шофиране на висок клас автомобил или с цена от 10 до 20.000 лв – 70/90 лв. с включено посещение или пълен преглед в автосервиза ни.
  • За автомобили с цена над 20.000 лв, също и автомобили, които не са масови в европа –  цената е от 70 до 100 лв.

Оглед в автосервиза ни+диагностика+тестдрайв – същите цени, посещението на място се заменя с проверка от механик на подемник в автосервиза – препоръчва се за ВСИЧКИ автомобили, които са регистрирани /в движение/, както и висок клас автомобили и такива със активно окачване. Можем да реагираме и осигурим свободна клетка в сервиза (възможни за изключения) до 1 час след заявка, между 8:30 и 17 часа всеки работен ден.

Автосервиза се намира в жк.Дружба 2, ул. Димитър Пешев 16 (в близост до автокъщите в Горубляне),

може да напишете Автодиагностика нет в Google maps и ще ни намерите най-лесно.

ВАЖНО: Поради недостатъчен понякога капацитет за огледи на автомобили на място в автокъща или на адрес на продавача в София, ще дадем приоритет на клиентите за огледи, които имат възможност да дойдат в сервиза /ако колата е регистрирана или с репатрак/, след уговаряне на час, дори и да е в деня на огледа!

За огледи на място в София, моля да си уговаряме час за среща един-два дена преди срещата.

Възможност за реакция в рамките на деня и посещение на място може да има единствено за автомобили в кв.Горубляне и района (намира се на 5 мин от автосервиза)

 

————————————————————————————————————————————————–

Цените са с ДДС. В автосервиза плащанията могат да бъдат извършвани и с дебитна/кредитна карта и съотв.може да се издаде фактура за плащане в брой или по банков път/за редовни клиенти на сервиза/

При проверка на два или три  автомобила в един ден се прави отстъпка, както и в случаи, когато се откажем от проверка веднага след като се види автомобила.

 

За избягване на такива ситуации, клиента може предварително да огледа предварително набелязаните автомобили.

Има възможност да се пътува извън София с наш транспорт, при наличие на необходимото време за това. Цената се определя предварително, според конкретната ситуация.

 

Повече информация на 0878555158 – инж. Николай Миков

 

диагностика, огледи, автосервиз, гуми, климатици, почистване DPF

 

 

 

 

average price computer car diagnostics in Sofia, Bulgaria – 30 leva (15 euro)

we speak English, call us telephone +359 (0)878555158